Zangers

Jeff

Boek Jeff bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Jeff bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Jeff? Neem dan gerust contact met ons op.

Jeff, alias Jeffrey Oud geboren op 24 juni 1973 te Hoorn. Jeff besloot doormiddel van een unieke actie voor War Child, (namelijk het wereld uurrecord zingen verbreken) een stevige voet in het Nederlandse muziekwereldje te zetten. Het resultaat was buiten de veelvuldige media-aandacht, een Europees Record van maarliefst 36,5 uur, een mooi bedrag voor het goede doel , en bomvolle agenda’s voor de jaren erna.

Na vele jaren jaren door heel Nederland te hebben opgetreden, met uitstapjes naar o.a. Dubai en Salou, kreek Jeff een telefoontje om een promo voor de Rabobank in te zingen. Door een perfecte klik tussen Jeff en de producer van “Soundsight” Pieter Straatman is er sindsdien veel gebeurd.

Wilt u meer weten over Jeff?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Jeff is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Jeff.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Jeff ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Jeff zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Jeff

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens