Zangers

Jeffrey Schenk

Boek Jeffrey Schenk bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Jeffrey Schenk bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Jeffrey Schenk? Neem dan gerust contact met ons op.

Op 24 oktober 1981 werd Jeffrey Schenk geboren op het mooie Vancouver Island aan de westkust van Canada. De eerste drie jaar van zijn leven brengt hij door in de hoofdstad Victoria. Dertien jaar hebben Jeffrey’s ouders Johan en Tini in Canada gewoond, waar ook zus Sharon is geboren. In de zomer van 1985 besluiten ze terug te gaan naar Nederland. De eerste periode is zwaar voor Jeffrey omdat hij geen woord Nederlands spreekt. Hij leert snel. Binnen een paar maanden spreekt hij net zo goed Nederlands als Engels. Hij bleek ook al flink muzikaal te zijn. De hele dag liep hij zingend door het huis.

In 2000 kwam Jeffrey’s zangleraar John Meijer met het idee om een single te schrijven en te componeren. Een jaar later wordt Jeffrey benaderd door Café Bolle Jan in Amsterdam. Het café van de Jan en Mien Froger, waar tevens Rene Froger’s carriere is begonnen. Sinds de zomer van 2002 is Jeffrey één van de vaste zangers van ’t bekendste café van Nederland.

Wilt u meer weten over Jeffrey Schenk?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Jeffrey Schenk is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Jeffrey Schenk.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Jeffrey Schenk ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Jeffrey Schenk zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Jeffrey Schenk

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens