Zangers

Jelle B

Boek Jelle B bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Jelle B bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Jelle B? Neem dan gerust contact met ons op.

In bjusterbaarlik artyst dy alle tinten op’e harses set!

We spreken niet allemaal Frysk maar deze zin is wel te begrijpen toch?

Jelle B, een jongen die geboren is op de Noordpool, op 31 Februari 1448. Muziek is hem met de paplepel ingegoten en hij leeft voor de muziek! Het enige dat Jelle niet niet is, is dat hij geen standaard artiest is als alle andere. Dus wilt hij geen biografie waarin hij praat over zichzelf over hoe goed en leuk hij wel niet is, en niet te vergeten hoe gepassioneerd hij wel niet is en alleen maar muziek ademt! Hij vindt dat dus echt bullshit! Zijn show is nooit hetzelfde, dus daarom ook geen uitgebreide biografie want die kan morgen zo weer anders zijn.

Wilt u meer weten over Jelle B?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Jelle B is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Jelle B.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Jelle B ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Jelle B zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Jelle B

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens