DJ's rappers

Jeroen van Inkel

Boek Jeroen van Inkel bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Jeroen van Inkel bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Jeroen van Inkel? Neem dan gerust contact met ons op.

Jeroen van Inkel werd geboren op 7 Juli 1961 om 11 uur ’s avonds in het CIZ Ziekenhuis in Amsterdam als Jeroen Donderwinkel. Zijn gelukkige jeugd bracht hij deels door in Amsterdam-West en deels in Amsterdam-Noord.

Van kindsaf was Jeroen al gefascineerd door het medium radio. Ferry Maat, Fritz Spits, Jan Mulder waren toen al grootheden waar hij naar opkeek.
Jeroen begon bij piraat Radio Nova in Amsterdam en via Radio Decibel en radiogoeroe Lex Harding werd hij aangenomen bij Radio Veronica. Midden jaren ‘80 was daar op vrijdagen (3 jaar lang) Curry & Van Inkel op het toenmalige Hilversum 3. Het middagprogramma ‘Rinkeldekinkel’ werd geboren maar ging mee naar het commercieel geworden Hitradio Veronica en werd een ochtendshow. Na 13 jaar Veronica maakte Jeroen samen met Edwin Evers deel uit van het Radio 538 dreamteam. Na 4 jaar kreeg hij van Radio Veronica een ‘offer he couldn’t refuse’ en keerde terug op het oude nest. Een gouwe ouwe zender lag hem toch niet zo heel erg bijzonder en toen op 1 september Q-music begon was ‘een match made in Heaven’ geboren. Positieve radio met een lach en een plaatselijk ‘kippevel’ is uiteindelijk de formule die Jeroen het beste ligt.

Op 1-9-2014 is Jeroen van Inkel weer terug op zijn oude nest. Op Radio Veronica presenteert hij iedere werkdag van 16.00 tot 19.00 “Van Inkel in de middag”

Wilt u meer weten over Jeroen van Inkel?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Jeroen van Inkel is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Jeroen van Inkel.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Jeroen van Inkel ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Jeroen van Inkel zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Jeroen van Inkel

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens