Zangers

Jeroen Weerdenburg

Boek Jeroen Weerdenburg bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Jeroen Weerdenburg bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Jeroen Weerdenburg? Neem dan gerust contact met ons op.

Jeroen wordt geboren in Amsterdam en groeit op in een muzikale familie. Dagelijks zit hij tussen repetities en muziekoefeningen in. Muziek inspireert hem en op jonge leeftijd neemt hij drumles. Een aantal jaren later besluit hij om ook zangles te nemen.

In 2008 brengt Jeroen zijn eerste single “JIJ” uit, deze is geproduceerd door Dorian Broekhuyse en Martin Trans. Daarna volgen nog meerdere singles waarvoor Jeroen samenwerkt met vele bekende producers uit de muziekindustrie. Het zelf schrijven van teksten gaat Jeroen goed af en tijdens het productieproces is hij graag in de studio aanwezig om zijn stempel op de opname te drukken. Inmiddels heeft hij een eigen sound ontwikkeld die aansluit bij zijn persoonlijke voorkeur en die het best omschreven kan worden als ‘Nederlandstalige pop’  Zijn singles kunnen altijd rekenen op brede steun bij de diverse radiozenders en interviews op bijvoorbeeld Radio2, 3FM en RadioNL. Ook bij de schrijvende pers heeft Jeroen de nodige aandacht, met interviews en reportages in bladen als Het Parool, Nieuwe Revu, ZOZ magazine en De Telegraaf. Naast een groot aantal optredens in horeca gelegenheden, feesten, evenementen en promotieoptredens voor Radio en televisie, heeft Jeroen in 2018 zijn eerste live concert gegeven in Bitterzoet Amsterdam. Dit was een groot succes, en de kaarten waren dan ook in zeer korte tijd uitverkocht. Er zijn inmiddels voorbereidingen gaande voor een nieuw concert.

Jeroen Weerdenburg is inmiddels geen onbekende meer in de Nederlandse popscene en hij maakt zijn muziek vol passie en energie.

Wilt u meer weten over Jeroen Weerdenburg?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Jeroen Weerdenburg is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Jeroen Weerdenburg.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Jeroen Weerdenburg ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Jeroen Weerdenburg zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Jeroen Weerdenburg

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens