Zangers

Jeronimo

Boek Jeronimo bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Jeronimo bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Jeronimo? Neem dan gerust contact met ons op.

De naam Jeronimo doet inmiddels vele jonge meisjesharten sneller kloppen. Miljoenen views op Youtube en de vele volgers op zijn social media vormen het bewijs dat hij een trouwe fanbase heeft opgebouwd. Geboren in Brazilië werd hij al na 2 maanden geadopteerd door een Nederlandse familie. Toen hij tien jaar was gingen zijn ouders uit elkaar en verhuisde Jeronimo samen met zijn zus en zijn moeder, vanwege haar werk, naar het verre, zon overgoten, Sri Lanka. Hij zat daar op een internationale school en leerde vloeiend Engels te spreken.

Ruim een jaar later, was de uitmuntende leerling weer terug in Nederland en mocht hij zelf zijn middelbare school uit kiezen. “Eigenlijk” herinnert Jeronimo zich “koos ik voor een soort ‘high school musical’. Met andere woorden, een school waar onder andere, acteer, zang, fotografielessen werden gegeven naast het algemene vakkenpakket. Dat die lessen niet voor niets waren geweest blijkt uit het feit dat hij inmiddels twee speelfilms op zijn naam heeft staan: ‘ Timboektoe’ en ‘ Mijn Vader is een detective 3’ , bovendien vertolkte hij voor beide films de titelsongs. Ook mocht Jeronimo de stem van ‘Hippix’ inspreken voor de familiefilm ‘Asterix en Obelix bij de Britten’.

In 2012 nam hij voor De Efteling ‘Gi-Ga-Gantisch’ op, de titelsong van hun musical ‘ De Sprookjesboom’. In 2011/2012 presenteerde hij voor het belgische TV station Anne een serie programma’s ‘Hits in de Zon’ en trad hij veelvuldig op in hun ‘Anne komt naar je toe’ tour langs de Belgische kust.

Voor het Cartoon Network in Azie zong hij de song ‘ It’s a fun thing’ die in 2012 voor een grote TV campagne gebruikt werd. In April 2013 ging hij voor een aantal radio- en televisie optredens naar Singapore en de Filippijnen omdat zijn eerste album ‘ One Kiss’ daar ook was uitgebracht. De Single ‘Somebody who loves me’ stond daar enkele weken in de hitparade.

International werkte Jeronimo ook samen met enkele wereldsterren. Samen met Jermaine Jackson (When the rain begins to fall) maakte Jeronimo de single ‘Flying solo’ en met Trini Lopez (‘ La Bamba’ en ‘If I had a hammer’) schreef en zong hij samen ‘Bamba Bamba’.

Nieuwe single
Jeronimo is intussen een zeer gewaardeerde live-performer geworden. Bij zijn optredens zingt hij niet alleen zijn single titels ‘I am no superman’, ‘One Kiss’ en ‘I want you baby”, maar ook regelmatig het gevoelige ‘Hart van mijn gevoel’. Door het succes van deze song in zijn live repertoire kon een Nederlandstalige single niet uitblijven. Jeronimo schreef zelf de tekst en de ervaren producers Tom Peters en Hans Aalbers zorgden voor een perfecte opname. De single ‘Denk denk denk’ kwam bij NRGY music uit op 18 april 2014.

Wilt u meer weten over Jeronimo?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Jeronimo is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Jeronimo.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Jeronimo ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Jeronimo zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Jeronimo

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens