Zangers

Jesse Jansen

Boek Jesse Jansen bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Jesse Jansen bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Jesse Jansen? Neem dan gerust contact met ons op.

De Brabantse zanger Jesse Jansen is zeker geen onbekende in de Nederlandstalige muziekwereld. Met zijn singles; “Ik heb het altijd al geweten”, een duet single met Bobby Prins: “Ik heb nog meer dan 1000 dromen” en de hit; “De dochter van de kastelein” heeft hij al veel successen geboekt de afgelopen jaren.

Nu komt hij met een nieuwe single getiteld: “Zo is de liefde”. Deze ballade met mooie gitaren en een warme sound passen perfect in deze tijd van het jaar. De productie was in handen van de allround producer André Kooiman uit Raamsdonksveer, die voor Jesse Jansen deze prachtige en warm klinkende productie maakte.

Wilt u meer weten over Jesse Jansen?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Jesse Jansen is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Jesse Jansen.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Jesse Jansen ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Jesse Jansen zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Jesse Jansen

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens