Bedrijfsfeesten, Zakelijke evenementen, Zangeressen

Jill Helena

Boek Jill Helena bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Jill Helena bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Jill Helena? Neem dan gerust contact met ons op.

Jill Helena staat in 2013 in de finale van The Voice of Holland en tijdens dit mooie avontuur heeft ze bewust de keuze gemaakt om Nederlandstalig te gaan zingen. Met haar single ‘Als alle lichten zijn gedoofd’ behaald ze de finale en weet zij een nummer 1 hit te scoren. In de periode na The Voice of Holland werkt Jill samen met producers Rob van Donselaar en Frans Hendriks (Guus Meeuwis, Trijntje Oosterhuis e.v.a.) waaruit haar duet met Thomas Berge ‘In m’n armen’ en haar single ‘Mama zeg me’ zijn ontstaan. Ook is zij iedere dag op TV te horen met de leader van GTST! In het buitenland werkt ze met producers zoals Kevin Dorsey (Michael Jackson), DEEKAY (Missy Elliot, Jordin Sparks, Sugababes), King & White en vele anderen. In mei 2013 komt haar eerste single ‘Runaway’ uit in Duitsland wat is geproduceerd door het Duitse productie duo King & White. Jill haar repertoire is een geweldige mix van dance hits tot mooie krachtige powerballads. Ze is klaar om door te breken in de muziek!

Bekend van
– TV Show ‘The Winner is…’ 2012
– The Voice of Holland finale 2013
– De leader van Goede Tijden Slechte Tijden samen met Jaap Reesema
– Nummer 1 hit ‘Als alle lichten zijn gedoofd’.
– Duet met Thomas Berge

Wilt u meer weten over Jill Helena?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Jill Helena is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Jill Helena.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Jill Helena ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Jill Helena zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Jill Helena

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens