Zangers

Jim van der Zee

Boek Jim van der Zee bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Jim van der Zee bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Jim van der Zee? Neem dan gerust contact met ons op.

Geïnspireerd door zijn vader, die s ’avonds aan zijn bed liedjes voor hem speelde, begon Jim toen hij 6 was gitaar te oefenen. Na de middelbare school studeerde hij verder aan het conservatorium in Amsterdam. Hier leerde hij zijn stem te gebruiken en verbeterde hij zijn gitaarspel.

In de zomer maanden trok Jim door Europa en Amerika. Hij ontwikkelde een talent om een publiek aan te trekken op vrijwel ieder plein in iedere stad. Regelmatig stond er tot 350 man de straatmuzikant te bewonderen. Door zijn camper te gebruiken als een rijdende woning, wist Jim rond te komen van de munten uit zijn gitaarkoffer.

Na ervaring te hebben opgebouwd in bars, surfkampen en op straat besloot Jim zijn muziek te delen met een groter publiek. In 2017/2018 nam hij deel aan The Voice of Holland. Met zijn hartverwarmende nummers en overweldigende optredens bracht Jim het publiek iets dat ze nog niet eerder hadden gezien.

Sinds het winnen van de show staat Jim in het middelpunt van de aandacht. Jim en zijn band begonnen langs de Nederlandsen festivals te touren en speelden onder andere op Concert@Sea, The Amsterdam gay pride, het Amsterdam Prinsengrachtconcert en voor de koninklijke familie op koningsdag.

In begin 2018 bracht Jim zijn eerste plaat uit “Where I Come From”, een eerbetoon aan de legendes die hem inspireerde. Nummers die hij veel op straat speelde.

Wilt u meer weten over Jim van der Zee?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Jim van der Zee is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Jim van der Zee.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Jim van der Zee ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Jim van der Zee zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Jim van der Zee

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens