Carnaval, Zangers

Jimmy van Zetel

Boek Jimmy van Zetel bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Jimmy van Zetel bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Jimmy van Zetel? Neem dan gerust contact met ons op.

De 30-jarige Jimmy van Zeelst, beter bekend als artiest Jimmy van Zetel, had altijd al de droom om zanger te worden, maar hij zette de stap nooit. “Nou, ik zong wel eens op een feestje of bij de voetbalclub, maar een eigen nummer had ik niet”, zegt hij.

Toen hij afgelopen zomer op vakantie was in Ibiza zong hij een paar nummertjes in de kroeg. Zijn vriend Nick vond dat Jimmy meer met zijn talent moest doen. En dus besloot Jimmy na de vakantie in het geheim een nummer te maken. “Ik vind het fantastisch om mensen te verrassen en entertainen”, legt hij uit. “Nu was het perfecte moment.”

Wilt u meer weten over Jimmy van Zetel?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Jimmy van Zetel is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Jimmy van Zetel.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Jimmy van Zetel ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Jimmy van Zetel zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Jimmy van Zetel

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens