Zangers

Job Bovelander

Boek Job Bovelander bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Job Bovelander bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Job Bovelander? Neem dan gerust contact met ons op.

Op 10-jarige leeftijd speelde Job in de musical Elisabeth van Joop van den Ende Theaterproducties de rol van kleine Rudolf. Hierna nam hij lessen bij het Nederlands Musical Ensemble en speelde hij in de musicals Robin Hood, Merlijn de Musical en Anna en de 7… Zwavelstokjes. Snel volgde rollen in The Sound of Music, Pietje Bell, Zeg ‘ns AAA, Op Hoop van Zegen, Hoe Overleef ik mijn eerste zoen en Volendam de musical.

Op televisie was Job onder andere te zien in Onderweg naar Morgen, KvK Songfestival, Una Voce Particolare , Zeg ‘ns AAA, en vanaf Oktober 2012 in Moeder ik wil bij de Revue! Daarnaast speelde Job in de films Kruimeltje en De Fameuze Artiest in Ruste, en Penny’s Shadow. Voor deze laatste film zong Job de titelsong “Zonder Woorden”, en 3 andere nummers.

Als stemacteur sprak Job diverse rollen in voor vele animatieseries zoals Jonas, Kick Buttowski, Camp Rock, Bubble Guppies, Max’ Adventures, Generator Rex, Shake it Up en de bioscoopfilm De Bonte Brigade. Tevens is Job bedenker en oprichter van de zeer succesvolle sinterklaas-act De Pietenboyband.

Wilt u meer weten over Job Bovelander?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Job Bovelander is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Job Bovelander.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Job Bovelander ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Job Bovelander zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Job Bovelander

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens