Zangers

Joël Borelli

Boek Joël Borelli bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Joël Borelli bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Joël Borelli? Neem dan gerust contact met ons op.

Joël Borelli werd geboren op 22 juni 1980 in Eindhoven. Zijn vader en moeder zijn bijzonder muzikaal.

De oude piano van opa staat midden in de woonkamer en iedere dag wordt er even op gespeeld. Joel staat als klein ventje te dansen in zijn box.

Muziek is er met de paplepel ingegoten. Het duurt niet lang voordat kleine Joel achter de piano plaats neemt.

Mama leert hem de eerste akkoorden en binnen no time leert hij zichzelf het spelen aan.

Als jongen van 12 krijgt hij pianoles maar al gauw is het duidelijk dat Joel vanuit zijn hart speelt. Noten spelen lukt hem niet, tot de dag van vandaag leest Joel nog steeds geen noot.

Als 20-jarige knul gaat Joel de kroegen af om daar achter de piano plaats te nemen en zo naast zijn studie sportmarketing wat geld bij te verdienen.

Al snel krijgt de Scheveningse succes formatie Crazy Piano’s hem in het vizier. Hier leert Joel het vak van het entertainen en bouwt hij een gigantisch repertoire op.

Joel speelt inmiddels overal en groeit uit tot een van de gezichten van Crazy Piano’s.

10 jaar geleden werd Joel ontdekt door manager Wim Franke. Wim bracht hem op korte termijn naar een ongekend hoog level.

Optredens volgen elkaar in hoog tempo op en de Joel Borelli show is een feit. Anno 2020 is Joel de meest gevraagde pianist van Nederland met meer dan 180 shows per jaar in binnen en buitenland. og ooit wel op het podium.

Wilt u meer weten over Joël Borelli?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Joël Borelli is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Joël Borelli.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Joël Borelli ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Joël Borelli zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Joël Borelli

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens