Zangers

Joeri Plaizier

Boek Joeri Plaizier bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Joeri Plaizier bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Joeri Plaizier? Neem dan gerust contact met ons op.

Al sinds enige jaren is Joeri een graag gezien zanger entertainer op diverse evenementen en feesten. Met jeugdig elan en zijn moderne repertoire is hij dan ook zeer populair bij de jongeren en studenten. Hij deed zijn eerste ervaringen op in bijvoorbeeld, Cafe Bolle Jan en De Bastille in Amsterdam. Maar talent alleen is niet de basis voor een succesvolle carrière. 

Joeri slaat met zijn single “Paradijsje” een nieuwe weg in. De passende opvolger ‘Extase’, ‘Toveren’, ‘Dansen In Het Donker’ sluit zeker aan bij de sfeer van de vorige singles. Een fantastische productie, met een verfrissende tekst en een grandioze videoclip.  Zijn nieuwste single heet Wat Ik Voel. Inmiddels heeft Joeri een verfrissend eigen repertoire opgebouwd waarmee hij een heel eigen sfeer maakt.

Wilt u meer weten over Joeri Plaizier?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Joeri Plaizier is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Joeri Plaizier.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Joeri Plaizier ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Joeri Plaizier zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Joeri Plaizier

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens