Zangers

Johan Heuser

Boek Johan Heuser bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Johan Heuser bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Johan Heuser? Neem dan gerust contact met ons op.

Johan Heuser is een sympathieke zanger uit de Betuwe die op 17 februari 1977 ter wereld komt in Geldermalsen. Johan is een geboren artiest wat blijkt als hij in zijn jeugdjaren al van ’s morgens tot ’s avonds bezig is met muziek. Niet vreemd dus dat hij zich bij op school georganiseerde musicals, toneelstukken en playbackshows helemaal kan uitleven.

Eenmaal op de middelbare school neemt hij in een plaatselijke studio wat nummers op. Tegelijk volgt hij zijn grote idool Corry Konings op de voet bij haar optredens. Nadat hij de succesvolle levensliedzangeres een demo stuurt volgt van Corry het advies zanglessen te gaan volgen. De eerste serieuze stappen in zijn nog prille loopbaan worden nu door Johan gezet.

De bekroning volgt in het jaar 2000 als zijn debuutsingle ‘Waar ik ga en sta’ verschijnt dat alsnel gevolgd wordt door zijn eerste album getiteld; ‘Ik ben een dromer’. Korte tijd later komt hij ineens volop in de schijnwerpers te staan als Corry & Johan het duettenalbum ‘Eindeloos’ uitbrengen en singles als ‘De zon’ en ‘Een zomer met jou’ in de hitlijsten terechtkomen. In 2002 scoort het gelegenheidsduo een grote landelijke hit met de ‘Hup hup song’ waardoor zij regelmatig te zien zijn in televisieprogramma’s als “Live & Cooking” en “Tros Muziekfeest . Hierna wordt het tijd voor Johan om ook solo aan de weg te gaan timmeren. In de periode die dan aanbreekt verschijnen singles als ‘De sterren van Rhodos’, ‘Hoe zou het morgen zijn’, ‘Seconden lijken uren’, ‘Bardolino’, ‘Het is een feest om hier te zijn’ en ‘Witte rozen bloeien’

In het voorjaar van 2012 brengt Johan de single ‘De Oude Muzikant (Ave Maria)’ uit dat met veel enthousiasme wordt ontvangen door publiek en media. Een mooi Eer Betoon aan Tante Leen die dit nummer in 1955 uitbracht. De bijbehorende sfeervolle videoclip is veelvuldig te zien op de themakanalen. Oktober 2013 komt Johan Heuser met het super geweldige mooie nummer ” Waar Moet Ik Heen Zonder Jou “. Een cover van Corry Konings uit 1984. Onlangs verscheen in Augustus 2013 zijn nieuwe single ” Ik Heb Mijn Hart Aan Jou Verloren “. Een vrolijke, plezierige gezellige meezinger. Op 30 Maart 2014 hield Johan Heuser zijn Fandag in de Ster te Nieuwkuijk. Tijdens deze Fandag presenteerde Johan zijn Single ” Ik Hou Van Het leven “. Een heerlijke warme gezellige single een echt Levenslied. Deze single werd uitgereikt door zijn zoontje Chamel. Een mooi en bijzonder moment.

In September 2016 verschijnt zijn single ” Ik Zou Je Zoveel Willen Zeggen “. Geschreven door René Schuurmans. Een goede vriend van Johan Heuser.
In September 2017 zit Johan 20 jaar in het vak en presenteert hij zijn jubileumsingle ” Als ik jou lach zie “. Geschreven en geproduceerd door Manfred Jongenelis.

Kortom Johan Heuser, bekend om zijn looks, enthousiasme en zijn fraaie warme sound, heeft een goeie stijgende lijn te pakken in zijn muzikale loopbaan.

Wilt u meer weten over Johan Heuser?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Johan Heuser is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Johan Heuser.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Johan Heuser ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Johan Heuser zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Johan Heuser

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens