Zangers

Johan Kettenburg

Boek Johan Kettenburg bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Johan Kettenburg bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Johan Kettenburg? Neem dan gerust contact met ons op.

Volkszanger “Johan Kettenburg” is geen onbekende naam in de muziekwereld.

Toen Johan Kettenburg vijf jaar was werd bij hem ontdekt dat hij slechthorend is. En dat maakt de stap, die deze in 1972 in Hilversum geboren zanger, enkele jaren geleden zette richting een muziekcarrière, uiterst opmerkelijk!

Al vanaf zijn achttiende staat Johan ondanks zijn handicap op de diverse podia van ons land en maakte hij al naam met de singles “Jij laat mij zien wat liefde is” en de single “Al jouw woorden zijn teveel” die in veel kroegen erg populair is.

Het nummer “Als jij maar bij mij bent’ “Wacht nog heel even” “Mijn Zoon” “waar is het feestje” hebben het ook goed gedaan De laatste uitgebrachte single is “Mij krijg je niet stuk”! Met dit prachtige nummer won Johan kettenburg op 14 Sept jl. het Sena Demopanel 2015 tijdens de Buma NL dag in ’s Hertogenbosch.

Wilt u meer weten over Johan Kettenburg?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Johan Kettenburg is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Johan Kettenburg.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Johan Kettenburg ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Johan Kettenburg zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Johan Kettenburg

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens