Zangers

Johan Linssen

Boek Johan Linssen bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Johan Linssen bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Johan Linssen? Neem dan gerust contact met ons op.

Johan Linssen weet van kinds af aan al wat hij wil worden: zanger! De in 1987 geboren entertainer, die op 10 jarige leeftijd de single ‘Oma’ uitbracht, heeft na het uitbrengen van diverse singles een naam op weten te bouwen in de muziekwereld. De vrolijke en spontane Johan Linssen is afkomstig uit Limburg en is erg gedreven. Dit mede door de muzikaliteit die zijn familie bezit. Zo was moeder Maria Linssen in de jaren ’80 een veelgevraagde zangeres.

‘Ciao Ciao Amore’, ‘Iedere Zoen’ en het duet ‘Neem Mij Nog Eens In Je Armen’ met Karin Welsing zijn successen die door de loop der jaren behaald zijn.

In 2014 viert Johan Linssen met vele fans zijn 12 ½ jarig artiestenjubileum. Kroon op zijn werk is de maxi-single die dan uitkomt. Deze single bevat o.a. zijn eigentijdse versie van het nummer ’Bella Bella Carmencita’, een cover van Eddy Wally.

De jonge en enthousiaste Volkszanger staat voor honderd procent achter zijn muzikale keuze: het vertolken van het Nederlandse levenslied! Inmiddels is een eigen muziekstijl gecreëerd. Een stijl dat populair is bij een grote doelgroep!

Wilt u meer weten over Johan Linssen?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Johan Linssen is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Johan Linssen.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Johan Linssen ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Johan Linssen zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Johan Linssen

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens