Zangers

Johan Veugelers

Boek Johan Veugelers bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Johan Veugelers bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Johan Veugelers? Neem dan gerust contact met ons op.

Johan Veugelers is geboren op 23 april 1987 in Weert Doordat Johan uit een zeer muzikale familie komt en er thuis altijd muziekinstrumenten zijn is hij al vanaf de luier bezig met muziek.Zijn echte muzikale loopbaan begint op 7-jarige leeftijd met het nemen van accordeon- en slagwerklessen. Hierin wordt hij vooral gestimuleerd door zijn opa die overal met hem naartoe rijdt.Hij speelt vanaf zijn 8ste levensjaar zowel drums als accordeon in verschillende orkesten.

Johan Veugelers is als lid van het succesvolle Vlaamse accordeonduo The Sunsets (ca. 140.000 verkochte albums op het moment) niet bepaald een onbekende op de Vlaamse markt. In 2010 werden The Sunsets de best verkochte artiest van Vlaanderen en verder dendert de Sunsets-trein nog in volle vaart door o.a. samenwerkingen met Christoff, Frans Bauer, Sam Gooris en Django Wagner. Maar nu is Johan naast The Sunsets ook klaar voor een nieuw avontuur: solo met accordeon… én zang! Op het moment zet hij al menig feesttent/festival op zijn kop met een aanstekelijk repertoire van herkenbare meezingers waar hij de combinatie met het accordeon zoveel mogelijk opzoekt.

Wilt u meer weten over Johan Veugelers?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Johan Veugelers is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Johan Veugelers.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Johan Veugelers ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Johan Veugelers zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Johan Veugelers

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens