Zangers

Johannes Rypma

Boek Johannes Rypma bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Johannes Rypma bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Johannes Rypma? Neem dan gerust contact met ons op.

Johannes Rypma is de runner-up van The voice of Holland 2012. Voor zijn deelname aan The Voice of Holland trad Johannes al frequent op met zijn eigen band in Friese feesttenten. Zijn droom was altijd om de nieuwe Syb van der Ploeg te worden. Om dat doel te bereiken, besloot hij mee te doen aan The Voice of Holland, hij wilde één keer in zijn leven een poging hebben gedaan om door te breken via een talentenjacht.

Wilt u meer weten over Johannes Rypma?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Johannes Rypma is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Johannes Rypma.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Johannes Rypma ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Johannes Rypma zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Johannes Rypma

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens