Carnaval, Zangers

John de Bever

Boek John de Bever bij Diamonds Entertainment. Wanneer u John de Bever bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van John de Bever? Neem dan gerust contact met ons op.

John de Bever zingt dit jaar met recht het nummer ‘Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht’. Het nummer (waarvan de videoclip al ruim 435.000 keer is bekeken) is, tot grote vreugde van de zanger en zijn grote schare vaste fans, een regelrechte hit. ‘Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht’ wordt door jong en oud meegezongen, heeft een positieve lading en wordt alom omarmd.

John de Bever die vorig jaar zijn lang gekoesterde droom, een duet met de Koningin van het Levenslied Marianne Weber, in vervulling zag gaan, geniet ondertussen van de optredens in het hele land. Afgelopen jaren heeft de zanger een breed eigen repertoire opgebouwd. Zo worden de nummers tijdens een optreden ter plaatse afgestemd op het aanwezige publiek. Van feestmuziek tot gezellige dansmuziek. Van (jeugd)discotheek tot bruiloften in een gezellige kroeg! Ook treedt John de Bever, die in 1997 is uitgeroepen tot ‘Beste Zaalvoetballer van de Wereld’ geregeld op tijdens voetbalevenementen en in voetbalkantines.

Daarnaast is de zanger actief bezig met het organiseren van diverse succesvolle en jaarlijks terugkerende evenementen. Zo zijn de ‘NieuwJaarsParty’, ‘V.I.P DinnerShow’ en de Fanreis naar Spanje al jaren een muzikaal begrip. Op 24 april 2016 presenteert John de Bever zijn nieuwe theatershow in het Theater aan de Parade in Den Bosch. Met gastoptredens van onder anderen Marianne Weber en Sieneke én begeleid door zijn twaalfkoppige live band wordt het uitzinnige publiek getrakteerd op een ruim twee uur durend spektakel.

Kortom, John de Bever zorgt, tijdens elk optreden, voor heel veel gezelligheid én vooral voor een lach op het gezicht van alle aanwezigen!

Wilt u meer weten over John de Bever?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over John de Bever is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van John de Bever.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over John de Bever ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over John de Bever zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
John de Bever

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens