Carnaval, Zangers

John West

Boek John West bij Diamonds Entertainment. Wanneer u John West bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van John West? Neem dan gerust contact met ons op.

Zanger John West op je feest of evenement

 Als de term ‘the hardest working man in show business’ nu zou moeten worden toegekend, zou John West hier zeker kans op maken. De Haagse zanger heeft zich langzaam maar zeker ontwikkeld tot een gevestigde naam binnen het Nederlandse lied. De muziek van John West onderscheidt zich in het volkse- en feestsegment altijd vanwege de zekere stijl en klasse die het in zich heeft.

 Jubileum John West

In 2016 vierde John West zijn tienjarig artiestenjubileum. In die tien jaar is er veel gebeurd. Van de veelbesproken deelname aan de SBS-show Bloed, Zweet En Tranen tot de miljoenen views die zijn samenwerking met Lange Frans op YouTube trokken. Van een gastoptreden bij de Toppers tot de eigen shows voor enthousiaste menigten.

 De periode na zijn jubileum stond in het teken van het oogsten. In 2017 kon John West maar liefst twee Buma NL Awards en een een gouden plaat voor Lekker Ding in ontvangst nemen. Zijn hit Wit Zwart was de meest gestreamde track in de categorie Nederlandstalig populair en tevens de meest gedraaide single in de Nederlandse horeca. Hij eindigde het jaar met een gastoptreden in een volle Ziggo Dome tijdens het Muziekfeest Van Het Jaar. Met de verzameling nieuwe nummers gaat John West eind 2018 op tour en daarmee werkt hij toe naar weer een groot eigen concert.

Wilt u meer weten over John West?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over John West is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van John West.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over John West ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over John West zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
John West

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens