DJ's rappers

Johnny 500

Boek Johnny 500 bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Johnny 500 bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Johnny 500? Neem dan gerust contact met ons op.

Geweldige skills, ladykiller looks en ’the cool’ om nu al te hangen met de groteren; Johnny 500 heeft alles in zich om iedereen op elke dansvloer ter wereld te vermaken. De moderne eclectische sounds in een eigen stijl met heel veel gevoel voor party en entertainment verpakt in een set waar iedereen die van feesten houdt blij van wordt. Johnny 500 Does it

De laatste tijd is Johnny 500 niet alleen maar te boeken voor eclectische sets maar heeft hij bewezen ook een meer dan uitstekende DJ in de Urban-scene.

Wilt u meer weten over Johnny 500?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Johnny 500 is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Johnny 500.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Johnny 500 ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Johnny 500 zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Johnny 500

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens