Carnaval, Zangers

Johnny Gold

Boek Johnny Gold bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Johnny Gold bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Johnny Gold? Neem dan gerust contact met ons op.

Een feest is pas een feest als Johnny Gold komt of is geweest !

Daarmee is alles eigenlijk gezegd… als een tot leven gekomen stripfiguur dender hij over de Nederlandse podia, komisch, gedreven en soms ontroerend. Hij is een  echte flapuit, zonder onbeschoft te worden, spraak- en smaakmaker eersteklas.

Johnny Gold is te boeken voor optredens van 30 minuten maar ook avondvullend behoort tot de mogelijkheden.

Het grootste gedeelte van zijn repertoire bestaat uit Nederlandstalige liedjes, van zoals hij zelf zegt, de grootste der aarde, Jan Smit, Frans Bauer, André Hazes , en vele andere smartlappentoppers komen voorbij in zijn one-man show. Natuurlijk zingt hij ook Engelse liedjes, en kunt u hem, niet verstaan, dan zal het wel zoveel Engels wezen, dat hij het zelf ook niet meer weet.

De afgelopen jaren scoorde hij enkele feesthits zoals: Samen zijn, Jou Herken ik, Hajo Hajo, Roeien Roeien, daar mot een piemel in en vele andere.

Als u op zoek bent naar een artiest die anders dan anders mag zijn en waar uw gasten nog lang over napraten, dan is er maar één keuze mogelijk…Johnny Gold !

Wilt u meer weten over Johnny Gold?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Johnny Gold is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Johnny Gold.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Johnny Gold ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Johnny Gold zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Johnny Gold

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens