DJ's rappers

Jonna Fraser

Boek Jonna Fraser bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Jonna Fraser bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Jonna Fraser? Neem dan gerust contact met ons op.

Jonathan “Jonna Fraser” Grando: Hitkanon, Storyteller, Rapper, Zanger, maar boven alles een bijzonder gedreven Performer. Deze 26-jarige, uit Zaandam afkomstige alleskunner maakte op zijn elfde kennis met rap en heeft de microfoon sindsdien nooit meer losgelaten. Bewapend met zijn soulvolle stemgeluid, het vuur van een leeuw, en een glimlach zo breed als de afstand tussen Zaandam- en Rotterdam Centraal bestormde de rapper in 2015 samen met hiphop-collectief ‘New Wave’ voor het eerst de Nederlandse hitlijsten. Het collectief —bestaand uit o.a. Jonna Fraser, Ronnie Flex, Lil Kleine, SFB, Lijpe en meer— dropte in april 2015 hun gelijknamige album dat op nummer één in de Album Top 100 binnenkwam, een reeks gouden- en platina platen in ontvangst nam, en (als klapper op de vuurpijl) een jaar later de felbegeerde Popprijs naar binnen wist te slepen.

Kort na het megasucces van New Wave bracht Jonna Fraser onder platenmaatschappij Noah’s Ark zijn EP Alle Tijd uit waarvan de feel-good-ballad ‘Ik Zag Je Staan’ (ft. Ronnie Flex & Idaly) bekroond werd met een gouden plaat. In de opeenvolgende jaren ontpopt Jonna Fraser zich tot een onvervalst hitkanon door middel van het uitbrengen van dansbare meezingers ‘Ik Kan Je Niet Laten’, ‘Do Or Die (ft. Broederliefde)’, en ‘Ik Kom Bij Je (ft. Frenna)’—bij elkaar opgeteld goed voor zes platina awards. Zijn EP’s ‘Goed Teken’ en’ Blessed’ worden beiden bekroond met gouden awards en laatstgenoemde weet zelfs de nummer één positie van de Album Top 100 te bemachtigen. Jonna Fraser deed in het jaar 2016 meer dan 250 shows, in Nederland en daarbuiten, en sloot af met een geheel uitverkochte tour.

In April 2017 dropt Jonna Fraser dan eindelijk zijn debuutalbum Jonathan: Gekenmerkt door een warmer, persoonlijker geluid dan dat op dat moment   over de Nederlandse hitlijsten heerst bevat het album samenwerkingen met o.a. Sevn Alias, Jayh en Ronnie Flex en is het daarnaast Jonna Fraser zijn derde project dat de gouden status weet te bereiken. De single ‘Party (ft. Ronnie Flex)’ wordt tot het Totally Summer Anthem van GOGO uitgeroepen. In de opeenvolgende maanden ontwikkelt Jonna Fraser zich tot publiekslieveling met succesvolle gastbijdragen op albums van Lil Kleine, Ronnie Flex, SFB en Sevn Alias… en als ook zijn shows op Low Lands, Amsterdam Open Air, Pukkelpop en Indian Summer met groot succes worden afgesloten is de artiest niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekwereld.

Wilt u meer weten over Jonna Fraser?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Jonna Fraser is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Jonna Fraser.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Jonna Fraser ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Jonna Fraser zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Jonna Fraser

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens