Zangers

Joost Marsman

Boek Joost Marsman bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Joost Marsman bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Joost Marsman? Neem dan gerust contact met ons op.

Voormalig frontman van de Groningse popband IsOokSchitterend (IOS). Met die band scoort Joost Marsman in 1997 onverwachts een top-10 hit ‘Voltooid Verleden Tijd’. In de dertien jaar dat de band bestaat maakt IsOokSchitterend vijf studioalbums. Begin 2011 verschijnt het solo-debuutalbum van Marsman Waar Liefde Begint

Voor de totstandkoming van zijn soloalbum haalt Marsman veel inspiratie uit zijn oude muziekhelden als Fleetwood Mac, Dire Straits en Bruce Springsteen. Voor zijn teksten is liefde een grote inspiratiebron, vandaar de titel Waar Liefde Begint.Het album schrijft Marsman in samenwerking met Arno Krabman die ook de productie en de gitaar op het album voor zijn rekening neemt. Ook werkt hij op het album samen met Han Kooreneef .

Joost Marsman wordt in 1974 geboren in Zwolle en verhuist in 1994 naar Groningen waar hij samen met vrienden de band IsOokSchitterend opricht. Vijftien jaar later in 2009 stopt de band ermee na de afscheidstour: De Laatste Ronde.

Wilt u meer weten over Joost Marsman?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Joost Marsman is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Joost Marsman.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Joost Marsman ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Joost Marsman zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Joost Marsman

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens