Zangers

Jordi Falcon

Boek Jordi Falcon bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Jordi Falcon bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Jordi Falcon? Neem dan gerust contact met ons op.

Jordi Falcon is geboren op 22 juli 1995 in ‘s-Hertogenbosch. Het zingen werd hem thuis met de paplepel ingegeven als zoon van de overbekende Franky Falcon. Hij heeft na zijn start inmiddels al drie singles uitgebracht: ‘Laat me alleen m’ n schat’, ‘Mijn gevoel’ en ‘Laat me alleen’. Jordy deed ook mee aan de voorrondes van ‘Bloed, zweet en tranen’.

Jordi Falcon tekende onlangs bij Frank van Etten Records een twee-jarig contract. “Al van kleins af aan ben ik fan van van Frank van Etten. Ik ben dan ook zeer bij dat hij nu iets in mij ziet. De keuze om te tekenen bij hem was dus niet zo moeilijk voor mij. Er verschijnen de komende twee jaar 6 singles en als de samenwerking goed bevalt bestaat de mogelijkheid om het contract te verlengen

De eerste single die op het Frank van Etten Records label verschijnt is het vrolijke zomerse liefdeslied “Kom en dans”. Het is een compleet nieuw nummer met een tekst geschreven door Frank van Etten. “Samen met m’n vader Franky Falcon is de keuze gevallen op dit lied”, aldus Jordi. Z’n vorige single “Laat me alleen” is ook geschreven door van Etten en dat viel in goede aarde. In totaal heeft Jordi 4 eigen single’s en een duet met z’n vader op zijn naam staan. Dat gaan er de komende jaren alleen maar weer worden

Wilt u meer weten over Jordi Falcon?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Jordi Falcon is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Jordi Falcon.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Jordi Falcon ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Jordi Falcon zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Jordi Falcon

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens