Zangers

Jordy van den Boer

Boek Jordy van den Boer bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Jordy van den Boer bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Jordy van den Boer? Neem dan gerust contact met ons op.

Jordy van den Boer is een jong en veelbelovend talent uit Brabant die met zijn stem en uitstraling bij jong en oud een glimlach op het gezicht tovert. Door zijn enthousiasme in combinatie met zijn eerdere opgedane ervaring als DJ speelt hij tijdens zijn optreden makkelijk en graag in op het publiek. Hierdoor maakt Jordy van ieder optreden één groot feest waarbij hij in een lekker snel tempo bekende Nederlandstalige hits afwisselt met eigen nummers die opvallend moeiteloos mee kunnen in die gezellige gemoedelijke sfeer. Onlangs scoorde hij een leuke hit met de zomerse single “Zo sexy”. Afgelopen jaren maakte hij nummers als “Laatste Sirtaki”, “Vraag me niet hoe het kan” e.v.a.. Bij Hart voor Muziek, Toppers van Oranje en Nederland Muziekland is hij een graag geziene gast. In 2016 scoort hij met een uitverkocht concert te Boxtel met maar liefst 1750 fans.

Wilt u meer weten over Jordy van den Boer?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Jordy van den Boer is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Jordy van den Boer.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Jordy van den Boer ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Jordy van den Boer zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Jordy van den Boer

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens