Zangeressen

Josje Huisman

Boek Josje Huisman bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Josje Huisman bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Josje Huisman? Neem dan gerust contact met ons op.

Josje Huisman brak landelijk door toen ze in 2009 de Talentenjacht K2 zoekt K3 won.
Haar perfectionisme en enorme doorzettingsvermogen hebben ervoor gezorgd dat ze van haar hobby haar werk heeft kunnen maken. Na K3 is Josje klaar voor een nieuw avontuur, een avontuur waaraan in 2016 met een grote glimlach en passie begonnen wordt..

Josje Huisman groeide op in het Nederlandse Steenwijkerwold en had al snel in de gaten dat ze een carriere in de showbusiness ambieerde. Na haar studie aan de Lucia Marthas Dansacademie in Groningen deed ze mee aan een bijzondere talentenjacht… De rest is geschiedenis.
In april 2016 neemt Josje samen met Kristel en Karen definitief afscheid van K3. Het is tijd om de fakkel door te geven aan de fonkelnieuwe formatie Marthe, Hanne en Klaasje. ‘Ik kijk met ongelooflijk veel liefde en trots terug op deze prachtige periode maar ben ook klaar voor iets nieuws. Ik verheug me op om de talloze dingen die in het verschiet liggen’.

Wilt u meer weten over Josje Huisman?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Josje Huisman is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Josje Huisman.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Josje Huisman ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Josje Huisman zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Josje Huisman

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens