Kinderentertainment

K3

Boek K3 bij Diamonds Entertainment. Wanneer u K3 bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van K3? Neem dan gerust contact met ons op.

K3 is een Vlaamse muziekgroep met een Nederlands repertoire, voornamelijk gericht op een jong publiek. De naam van de groep is afkomstig van de namen van de drie zangeressen waar K3 mee begon. Karen Damen, Kristel Verbeke en Kathleen Aerts. De muziek wordt geproduceerd door het productiebedrijf Studio 100. Miguel Wiels schrijft de muziek voor K3, samen met zijn twee collega’s: Alain Vande Putte en Peter Gillis. K3 werd opgericht door Niels William.

K3 begon als een band die als doelgroep voornamelijk vrouwelijke twintigers had. De eerste single: Wat ik wil, was echter weinig succesvol. In 1999 nam K3 deel aan de preselecties voor de Belgische inzending naar het Eurovisiesongfestival met het nummer: Heyah mama. Het liedje werd weinig positief beoordeeld door Marcel Vanthilt, die de meisjes fijne vleeswaren noemde, hij kwam hier later op terug. Voor het album Oya lélé namen hij en K3 een duet op. Het vrolijke: Dat ding dat je doet.

Heyah mama werd ondanks alles toch op single uitgebracht en werd de eerste grote hit voor K3. Het nummer stond 16 weken op nummer 1 in de Vlaamse hitlijst: Ultratop 50 en bleef uiteindelijk 34 weken in die hitlijst staan. In sneltempo veroverde K3 Vlaanderen en een jaar later ook Nederland. Nummers als: Heyah mama, Alle kleuren, Blub, ik ben een vis, Tele-Romeo, Toveren, Verliefd, De 3 biggetjes, Oya lélé, enz. waren grote hits voor de drie zangeressen.

Op maandag 23 maart 2009 stortte de wereld van de K3 fans in als een kaartenhuis. Op deze dag maakte Kathleen Aerts via een persconferentie bekend dat zij na 10 jaar stopte met K3. Karen en Kristel lieten direct weten nog niet klaar te zijn met K3 en gaven aan nog lang door te willen gaan. Studio 100 maakte bekend dat er een zoektocht zou worden gestart naar een nieuw K’tje. Ruim 4000 kandidaten, jong en oud, jongens en meiden hadden zich voor de audities aangemeld die werden gehouden in Ahoy’ en het Sportpaleis. Na deze audities volgde een theaterronde waarbij wederom kandidaten afvielen. Tot slot kozen Karen en Kristel 8 meiden die zij meenamen naar een prachtig landhuis, waar de meiden klaargestoomd werden voor een leven als lid van K3. Op zaterdag 3 oktober 2009 zonden SBS 6 en VTM de live finale uit waarin Josje, Noa en Madelon streden voor die felbegeerde plek naast Karen en Kristel. Tijdens een uiterst spannende finale kozen Karen en Kristel voor de Nederlandse Josje om van K2 weer K3 te maken. En dat dit een goede keuze is geweest bleek wel tijdens alle uitverkochte shows door Vlaanderen en Nederland. Josje straalt naast K2 en geniet van alles met volle teugen.

Hun eerste single MaMaSé werd meteen een nummer 1 hit. Het gelijknamige eerste album vloog niet alleen naar de hoogste noteringen in de hitlijsten, het werd zelfs in no-time triple platina! K3 is terug, en hoe!

Wilt u meer weten over K3?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over K3 is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van K3.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over K3 ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over K3 zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
K3

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens