Zangers

Kees Versluys

Boek Kees Versluys bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Kees Versluys bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Kees Versluys? Neem dan gerust contact met ons op.

Zanger Kees Versluys heeft na zijn opvallende deelname aan de Soundmixshow in 1993 (waarbij hij voor een miljoenenpubliek op live-tv zijn hoofd stootte aan een kraancamera) meerdere singles en albums uitgebracht. Van het album Personality (Nederlandstalige Rock&Roll) en het album Endeavour (Country) kwamen enkele singles (Donna, Als Ik De Zon Weer Zie, In Lijn) in de hitlijsten. Een lange tijd stond hij met zijn eigen dinnershows in binnen en buitenland. Nu is Kees Versluys weer terug met nieuw Nederlandstalig repertoire. Er zijn de afgelopen periode een aantal prachtige ballads en vrolijke uptempo liedjes uitgebracht. 

De plannen voor komende tijd zijn gericht op de optredens in het land met zijn eigen “Elvis In Memory” (show en expositie) en de avondvullende formule “Een Avondje Feest” (Kees & Friends).

Wilt u meer weten over Kees Versluys?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Kees Versluys is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Kees Versluys.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Kees Versluys ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Kees Versluys zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Kees Versluys

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens