Kinderentertainment

Keet

Boek Keet bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Keet bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Keet? Neem dan gerust contact met ons op.

Eigenlijk ben ik altijd al bezig geweest met dansen en muziek. Ik ben nu 22 jaar maar toen ik 3,5 jaar was stond ik al met mijn nieuwe roze balletpakje in de kleuterdansles. Ik had thuis een ‘My First Sony’, een soort cassetterecorder met een microfoon waarop ik altijd muziek draaide en meezong met de liedjes. Vanaf mijn 6e heb ik verschillende instrumenten bespeeld zoals de saxofoon. Op het laatst heb ik zelfs keyboard- en drumlessen gehad. Daarna begon ik met zingen, dat durfde ik eerst nog niet zo goed.
Ik had als klein meisje een grote verkleedkist, dus ik verkleedde me veel en dan deden we toneelstukjes thuis. Op de basisschool mochten wij vaak zelf toneelstukjes en dansjes maken. Daar deed ik natuurlijk graag aan mee! Vrijdag middag stonden we dan op het podium tijdens de maandafsluiting. Super leuk!
Ook op de Middelbare School (VWO) ben ik altijd blijven dansen. Ik zat in een selectie dansgroep waarmee ik veel heb opgetreden. In de brugklas speelde ik mee in een toneelstuk op school. Toen ontdekte ik het toneelspelen, ik vond het heel tof!
Zoals je ziet zijn dansen, acteren en zingen echt mijn hobby en passie. Ik kan me niets leukers bedenken. De leraren op school dachten dat ik naar de universiteit zou gaan maar ik kon geen andere studie verzinnen dan: Musicaltheater! En dat studeer ik nu in Tilburg. Daar leer je dansen, acteren èn zingen. Ik krijg les in alle soorten dans, van ballet tot tapdansen. Verder heb ik zangles en zingen we met een heel koor. Natuurlijk krijg ik ook nog acteer- en spellessen. En vakken zoals kunstgeschiedenis. Enorm leuk maar soms best zwaar. Ik moet nog één jaar naar school maar mag nu al als Keet! dansen en zingen. En ik kan ook nog acteren en presenteren. Beter kan het niet toch?
Kusje van Keet

Wilt u meer weten over Keet?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Keet is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Keet.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Keet ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Keet zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Keet

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens