DJ's rappers

Kelly Pfaff

Boek Kelly Pfaff bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Kelly Pfaff bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Kelly Pfaff? Neem dan gerust contact met ons op.

In België staat Kelly Pfaff reeds jaren bekend als DJ en is zij een gevestigde naam in de dancescene. Zo stond zij eerder in het voorprogramma van onder meer DJ Tiesto. Ook Nederland heeft een tijdje geleden kennis mogen maken met de flamboyante DJ die staat voor een krachtige mix van commerciële R&B, dance en house.

Vanaf december 2010 startte DJ Kelly Pfaff met een eigen internationale promotietour, waarbij zij gedurende twee maanden de Nederlandse discotheken zal aandoen en entertainen met een krachtige mix van commerciële R&B, dance en house.

“De afgelopen jaren stonden in het teken van de opvoeding van mijn kinderen, een bewuste keuze. Maar, steeds vaker kreeg ik aanbiedingen vanuit zowel België als Nederland om als DJ mijn opwachting te maken op grote evenementen. Deze optredens gaven mij zoveel energie dat ik het gevoel kreeg dat de tijd is aangebroken om mijn passie weer actief op te pakken. Er is niets mooier dan op te treden en het publiek te bevangen met de juiste mix. Na België magik nu ook Nederland ‘warm draaien’, dus komt u maar op,” aldus een razend enthousiaste Kelly Pfaff.

Met DJ Kelly Pfaff garandeert u zich van, behalve een wonderschone verschijning achter ‘de booth’, van een Belgisch Nederlandse persoonlijkheid die met haar uitstraling en haar muziek u en uw bezoekers weet te veroveren!

Wilt u meer weten over Kelly Pfaff?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Kelly Pfaff is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Kelly Pfaff.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Kelly Pfaff ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Kelly Pfaff zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Kelly Pfaff

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens