Bands

KENSINGTON

Boek KENSINGTON bij Diamonds Entertainment. Wanneer u KENSINGTON bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van KENSINGTON? Neem dan gerust contact met ons op.

Kensington is een Nederlandse rockband uit de stad Utrecht. De band werd opgericht in 2005 en heeft sindsdien twee ep’s en twee albums uitgebracht. Het eerste album, Borders verscheen in 2010 en in mei 2012 is het tweede album Vultures uitgekomen. De band bestaat op dit moment uit zanger-gitarist Eloi Youssef, zanger-gitarist Casper Starreveld, bassist Jan Haker en drummer Niles Vandenberg.

Wilt u meer weten over KENSINGTON?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over KENSINGTON is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van KENSINGTON.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over KENSINGTON ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over KENSINGTON zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
KENSINGTON

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens