Meet & greet

Kerstman

Boek Kerstman bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Kerstman bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Kerstman? Neem dan gerust contact met ons op.

Kerstman en Rudolf
Buikspreker Bart komt met Rudolf het Rendier naar u toe.
Ze vertellen leuke kerstverhalen en zingen liedjes met de kinderen. Natuurlijk kunnen de kinderen ook met de Kerstman en Rudolf op de foto

Bart & Bertus (als Scrooge)
Buikspreker Bart & Bertus vertellen het aloude kerstverhaal over de gierigaard Scrooge. Althans Bart probeert dit te vertellen, maar volgens Bertus … euh sorry… Scrooge is dit pure onzin en is dit allemaal verzonnen!

Kerstman en Kerstvrouw
Een prachtige arrenslee met de Kerstman en zijn vrouw.
Een professionele fotograaf maakt prachtige foto’s die gelijk worden meegegeven.
Er kunnen wel 6 mensen tegelijk met dit duo op de foto!
En met een beetje gekkigheid nog wel meer.

Wilt u meer weten over Kerstman?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Kerstman is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Kerstman.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Kerstman ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Kerstman zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Kerstman

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens