Zangers

Kevin Koning

Boek Kevin Koning bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Kevin Koning bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Kevin Koning? Neem dan gerust contact met ons op.

Het grote publiek kent hem misschien nog niet, maar Kevin Koning is minstens net zo getalenteerd als de bekende Volendamse zangers. Al op jonge leeftijd kwam hij via een schoolfeest in aanraking met het artiestenvak. Nu is het voor Kevin helemaal duidelijk. Het publiek entertainen, een glimlach bezorgen en mensen raken met zijn muziek is wat hij wil.

Uiteraard is Kevin regelmatig te vinden op de dijk van Volendam. Maar wat velen misschien niet verwachten is dat hij ook sportief is. Hij slaat regelmatig een balletje op de golfbaan. In de winter zoekt hij graag met zijn vrienden de sneeuw op om te snowboarden en in de zomer haalt hij gewaagde tricks uit op het wakeboard. Kevin is zeer zeker een multi-talent. Niet alleen op de bühne, maar ook in het dagelijks leven blinkt hij uit. Naast zijn passie voor muziek staat hij aan het hoofd van zijn eigen metsel- en bouwbedrijf. Dat hij prachtige bouwwerken creëert met duizenden stenen blijkt wel uit feit dat hij hiervoor twee prestigieuze prijzen voor in ontvangst mocht nemen.

Natuurlijk hoopt hij ook ooit een award te winnen voor zijn muziek. Misschien wel voor zijn nieuwste single ‘Denk niet dat ik niet aan je denk’.

Wilt u meer weten over Kevin Koning?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Kevin Koning is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Kevin Koning.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Kevin Koning ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Kevin Koning zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Kevin Koning

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens