Zangers

Kevin Paré

Boek Kevin Paré bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Kevin Paré bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Kevin Paré? Neem dan gerust contact met ons op.

Kevin Paré is 30 jaar oud en gaat vol gas met zijn zangcarrière!

Kevin trad onder andere op tijdens het TROS Muziekfeest op het Plein en werd één van de vaste gezichten van de RADIONL Zomertoer. Naast zijn vele optredens overal in het land zijn ook de grotere podia hem niet vreemd, waaronder Stadion Euroborg en op het hoofdpodium van het Sail-evenement ‘DelfSail’.

Sinds 2011 schrijft en produceert Kevin ook zelf actief aan zijn nieuwe songs. Met deze zelfgeschreven, frisse popsongs weet de sympathieke zanger meer publiek en media aandacht voor zich te winnen.

In het najaar van 2015 bereikte zijn single ‘Deze Is Voor Jou’ de playlist van 100%NL, waarmee zijn muziek vanaf dat moment ook gedraaid wordt op de landelijke radio.

Op 20 juni 2016 is de single ‘Thuis’ zelfs in première gegaan op 100%NL, waarbij Kevin door radio-DJ Lex Gaarthuis werd verrast met het nieuws dat zijn nieuwe single is uitgeroepen tot ‘Goeiemorgen Lex Moet Je Horen’. In november van datzelfde jaar wordt de single ‘Het Is Met Jou’ eveneens uitgeroepen tot ‘100%NL Moet Je Horen’ en toegevoegd aan de playlist.

In augustus 2018 brengt Kevin zijn nieuwste single Ik Kom Eraan uit, die hij samen met zijn producer Robert Dorn heeft geschreven, ook deze single wordt landelijk gedraaid.

In 2019 is het hoog tijd voor een dijk van een opvolger, want: Waarom Niet!

Wilt u meer weten over Kevin Paré?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Kevin Paré is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Kevin Paré.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Kevin Paré ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Kevin Paré zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Kevin Paré

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens