Presentatrices

Kim-Lian van der Meij

Boek Kim-Lian van der Meij bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Kim-Lian van der Meij bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Kim-Lian van der Meij? Neem dan gerust contact met ons op.

Kim-Lian werd op 1 oktober 1980 geboren te Beverwijk. Al van jongs af aan is Kim-Lian bezig met optreden en dit heeft ze niet van een vreemde. Haar ouders dansten op hoog niveau, zelfs toen Kim-Lian nog in de buik van haar moeder zat. Als klein meisje deed ze al mee aan dans- en playbackwedstrijden met als hoogtepunt haar deelname aan de miniplaybackshow (1986) van Henny Huisman. Hier deed ze zelfs nog een tweede keer aan mee samen met haar zusjes (1991).

Vanaf haar zestiende stond Kim-Lian ingeschreven bij diverse casting- en modellenbureaus, waarbij ze al snel haar eerste klussen kreeg. Zo werd ze gevraagd voor modeshows, reclamewerk, fotoshoots en werd ze in 1998 gekroond tot Miss Fitness.

Kim-Lian is vanaf 2001 al op verschillende tv-zenders te zien. Zo presenteerde ze puzzeltijd bij RTL4 en maakte ze in 2003 de overstap naar kindertelevisie. Bij Foxkids/Jetix presenteerde ze het bekende kinderprogramma ‘Kids top 20’ en bracht ze in diezelfde periode haar eerste single ‘Teenage Superstar’ uit! Twee albums (‘Balance’ en ‘Just Do It’) en vele singles volgden.

Duizendpoot Kim-Lian is naast presentatrice en zangeres ook nog eens actrice. Ze speelde in vele musicals en verleende haar stem aan een reeks animatiefilms. Als klap op de vuurpijl was ze in 2015 voor het eerst zelf te zien en horen op het witte doek in de film ‘Apenstreken’.

Wilt u meer weten over Kim-Lian van der Meij?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Kim-Lian van der Meij is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Kim-Lian van der Meij.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Kim-Lian van der Meij ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Kim-Lian van der Meij zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Kim-Lian van der Meij

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens