Zangeressen

Kimberly Fransens

Boek Kimberly Fransens bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Kimberly Fransens bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Kimberly Fransens? Neem dan gerust contact met ons op.

Zangeres Kimberly Fransens wist ondanks lovende kritieken en vele nummer 1 voorspellingen net niet Idols 5 te winnen.

Het afgelopen jaar heeft ze echter niet stilgezeten en achter de schermen keihard doorgewerkt! Ze wist de juiste mensen om haar heen te verzamelen, met als doel om supersterk terug te komen. Kimberly heeft een waanzinnige act ontwikkeld met internationale allure, en dat is niet onopgemerkt gebleven!

Kim tekende onlangs een contract bij het bekende label Armada en haar eigen single ‘Like A Queen’ kwam enkele dagen geleden uit.
Kimberly wil mensen raken met haar stem, een verhaal vertellen, maar ook vooral een dansbaar feestje bouwen. Dat doet ze samen met haar 2 dansers die altijd aanwezig zijn bij een tape-optreden.

Het commerciële repertoire van Kimberly (& dansers) bestaat uit uitsluitend dansbare populaire uptempo songs van o.a.: Ed Sheeran, Little Mix, Zara Larsson, Macklemore & Ryan Lewis, Bruno Mars, Rihanna, Whitney Houston, Katy Perry en vele anderen. Uiteraard zingt zij ook haar eigen single ‘Like A Queen’. Op verzoek zingt Kimberly uiteraard ook ballads, of repertoire op maat.

Wilt u meer weten over Kimberly Fransens?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Kimberly Fransens is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Kimberly Fransens.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Kimberly Fransens ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Kimberly Fransens zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Kimberly Fransens

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens