Zangers

Klubbb3

Boek Klubbb3 bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Klubbb3 bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Klubbb3? Neem dan gerust contact met ons op.

Wie kent ze ondertussen niet? Klubbb 3, bestaande uit Christoff, Jan Smit en Florian Silbereisen komt niet uit de koker van vindingrijke artiestenmanagers, maar is spontaan geboren uit voorliefde voor de Duitse Schlager! Hoewel de drie zangers Florian Silbereisen (Duitsland), Jan Smit (Nederland) en Christoff (België) al lang de status van superster in eigen land hebben verworven, is het hun puur te doen om plezier en passie!

Met een brede grijns belichten ze hun nieuwe album ‘Vorsicht Unzensiert’: niet alleen aan hun fans, maar juist ook richting diegenen die eigenlijk helemaal niet van Schlagers houden, danwel veel te serieus nemen. Klubbb3 brengt enkel Duitse Schlagers om mee te zingen, de tent op de kop te zetten en alles wat daarbij hoort, zonder concessies!

Een groot deel van hun populaire hits komt uit de pen van de bekende productent Uwe Busse, welke zeer succesvolle jaren heeft meegemaakt met de alom bekende ‘Flippers’.

Wilt u meer weten over Klubbb3?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Klubbb3 is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Klubbb3.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Klubbb3 ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Klubbb3 zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Klubbb3

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens