Instrumentalisten

Krajovjanka

Boek Krajovjanka bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Krajovjanka bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Krajovjanka? Neem dan gerust contact met ons op.

Krajovjanka is een dynamische blaaskapel die is opgericht in 2001 door enthousiaste muzikanten uit de regio Midden – Limburg en Oost – Brabant. “Kraj” betekent overigens “streek/omgeving”. Letterlijk vertaalt betekent onze naam dus streek/regiokapel. Alle muzikanten hebben een voorliefde voor de Moravische, Mährische en Böhmische muziek. Krajovjanka, is inmiddels een begrip in de nationale en internationale blaasmuziek wereld.
Nicole Vercoulen was de eerste Muzikale leider. Nicole is een paar maanden in Tsjechië geweest om vooral feeling en ervaring van deze mooie muziek en streek op te doen. Zij heeft dit gevoel overgebracht op de muzikanten.  In februari 2013 heeft Erwin van Rossum het muzikaal leiderschap van Krajovjanka aanvaard. Erwin heeft op een goede en gedegen wijze Krajovjanka geleid! De kapel heeft onder zijn leiding gecontinueerd wat zij in de voorafgaande jaren hebben opgebouwd. In Maart 2014 heeft Erwin afscheid van Krajovjanka genomen. Kort maar krachtig was zijn muzikaal leiderschap en door Krajovjanka zeer gewaardeerd! Nu staat Jos van de Rijt voor de kapel. Ook hij heeft veel ervaring in de blaasmuziek en is prima in staat om het stokje van Erwin over te nemen en Krajovjanka, in de sfeer en doelstellingen van deze kapel, te leiden. Het streven van deze enthousiaste muzikanten samen met Jos is, om te proberen zo goed mogelijk de Tsjechische muziek te vertolken.

Wilt u meer weten over Krajovjanka?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Krajovjanka is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Krajovjanka.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Krajovjanka ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Krajovjanka zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Krajovjanka

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens