Carnaval

Lamme Frans

Boek Lamme Frans bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Lamme Frans bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Lamme Frans? Neem dan gerust contact met ons op.

Wie Lamme Frans zegt, zegt: “Féést!” Deze vrolijke Brabander tovert elke feestlocatie binnen 20 minuten om tot een carnaval-polonaise-confettiparadijs. Zijn hits Alles In Een, Wakker Met Een Biertje, Zo Dronken en de klassieker-in-wording Kop Als Een Boemeltrein werden bij elkaar al meer dan 10.000.000 keer bekeken op YouTube, dus meezingen is gegarandeerd!
Ook zijn online real-life-soap trekt veel bekijks, en bewapend met zijn eigen Youtube-cameraploeg is Frans bij aankomst al een bezienswaardigheid; iedereen kent Frans en Frans kent iedereen! Van feestcafé tot zomerfestival, met Lamme Frans is hetAltijd Carnaval!

Wilt u meer weten over Lamme Frans?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Lamme Frans is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Lamme Frans.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Lamme Frans ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Lamme Frans zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Lamme Frans

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens