Carnaval, Zangers

Lawineboys

Boek Lawineboys bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Lawineboys bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Lawineboys? Neem dan gerust contact met ons op.

Over Lawineboys

Lawineboys wordt gevormd door Koen en Addie. Sinds 2001 zijn ze een niet meer weg te denken feestduo. Inmiddels hebben ze 4 Awards voor Beste Feestact en een Gouden Plaat op zak. Dat kan ook niet anders want hun repertoire is niet gering. Hits als: ‘Sex Met Die Kale’, ‘Joost’, ‘Zuipen’ en ‘Lawinesong’ komen op ieder feest voorbij. Een optreden van de Lawineboys is een echte feestexplosie. In hoog tempo volgen de hits elkaar op. Stilstaan is onmogelijk. Van noord tot zuid, van Spanje tot Oostenrijk, van kroeg tot discotheek, van beachparty tot schuurfeest, overal krijgen ze het publiek aan het spingen. Met veel energie, humor en een koffer vol eigen Partyhits maken ze van ieder optreden een knalfeest. 

Bekend van

• 4 x Award Beste Feestact

• Hits o.a. Sex Met Die Kale, Joost, Laat Maar Waaien, Als We Gaan, Zuipen, Isabel, Joost, Je Krijgt Niets Meer Van Mij, Gas D’r Op en Onze Kroeg

Wilt u meer weten over Lawineboys?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Lawineboys is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Lawineboys.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Lawineboys ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Lawineboys zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Lawineboys

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens