Zangers

Lee Towers

Boek Lee Towers bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Lee Towers bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Lee Towers? Neem dan gerust contact met ons op.

Biografie Lee Towers

Wilt u Lee Towers inhuren? U kiest voor een van de grootste artiesten binnen het vak, die een enorm belangrijke rol gespeeld heeft binnen de Nederlandse muziek. Al zijn collega’s zullen het beamen, dat Lee Towers degene was die dwars tegen de heersende stromingen inging. Hij zorgde voor spectaculaire shows. U kon Lee Towers inhuren voor de muzikale aankleding van uw evenement, maar hij zette daarnaast steevast een geweldige show neer. Hij begon met het uitverkopen van De Doelen in Rotterdam, maar dat bleek pas het begin.

Acht spektakels op een rij

Nadat hij de muziektempel de eerste keer had uitverkocht begon Lee na te denken over wat er nog meer mogelijk zou zijn. Steeds meer mensen wilde Lee Towers boeken, waardoor de kosten voor deze artiest ook toe begonnen te nemen. Dat weerhield hem er echter niet van om De Doelen twee, vier, zes en uiteindelijk acht keer uit te verkopen! Lee Towers zette shows neer zoals we die in Nederland niet eerder gezien hadden.

De Nederlandse Sinatra boeken

Wilt u Lee Towers huren? Hij wordt ook wel de Nederlandse Sinatra genoemd. Het is een enorme liefhebber van muziek, waardoor hij het vooral in die kringen uitstekend doet. Hij is sterk beïnvloedt door de Amerikaanse muziek, maar heeft daarnaast een volledig eigen stijl weten te ontwikkelen. U kunt Lee Towers boeken voor een avond vol muziek, uiteraard met zijn klassieker You’ll Never Walk Alone.

Zanger en ondernemer

Lee Towers is inmiddels zanger en ondernemer, die zich onder andere inzet voor een grote aantal goede doelen. Dit zorgde ervoor dat hij is onderscheiden als ridder in de orde van Oranje Nassau, een prachtige vorm van waardering.

Wilt u meer weten over Lee Towers?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Lee Towers is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Lee Towers.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Lee Towers ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Lee Towers zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Lee Towers

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens