Shows

Lingo

Boek Lingo bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Lingo bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Lingo? Neem dan gerust contact met ons op.

Lingo een van de populairste en langstlopende  tv-spelletjes 

op de Nederlandse televisie. Elk bezoeker van uw evenement wordt wel fanatiek van woorden raden. Samen met Bart Juwett gaan ze op zoek naar de leukste woorden van het thema van de dag.

Al ruim 20 jaar treedt Bart Juwett op met unieke, spetterende en succesvolle shows. Uniek dat is het juiste woord. Kijken alleen, is er niet bij. Meedoen, dat is het sleutelwoord! Van het begin tot het einde weet hij iedereen  bij de Lingo show te betrekken en een groot spektakel van te maken!

De deelnemers worden ingedeeld in groepjes en krijgen hun eigen kaart. Als het goede woord geraden is mogen ze graaien in de ballenbak! Wie de meeste goede cijfers graait, heeft als eerste de Lingo kaart vol heeft, wint een leuk prijs! 

Configuratie:

Presentatie

Beeldscherm

Lingo sotware

Ballenbakken 

Decorwand

Spelattributen

Geluid 

Spelshow +/- 1 x 45 min.

Werktijden in overleg  tot 4 uren

Wilt u meer weten over Lingo?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Lingo is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Lingo.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Lingo ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Lingo zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Lingo

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens