Zangers

Lucien Martin

Boek Lucien Martin bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Lucien Martin bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Lucien Martin? Neem dan gerust contact met ons op.

LUCIEN MARTIN, een naam in muziek.

De pianist : met als basis een afgeronde conservatoriumopleiding , beschikt over een absoluut allround repertoire, dit wordt op sublieme wijze live vertokt op een prachtige hoogglans zwarte minivleugel. Van sfeervolle jazz, latin, evergreens, ballads, tot pop, rock, top40/100, feest, Nederpop etc….

De Accordeonist : zorgt voor een warme ontvangst, waarbij de klant zich meteen zeer welkom voelt. Stijlvolle ontvangst, met eventueel wat humor, improviserend in muziek en tekst. Altijd de juiste muziek op het juiste moment.

De zanger : weet met zijn warme, buigzame stem alle nummers van de juiste interpretatie te voorzien, en daardoor meteen de gevoelige snaar te raken . Zwoele achtergrondmuziek van The Eagles, Michael buble, Alain Clark, Elvis Presley, etc… maar ook feestmuziek van Lucien Martin zelf, Wolter Kroes, Jan Smit, Nick & Simon, Frans Duyts, de Dijk, etc…

De entertainer : is gepassioneerd, scherpzinnig en zeer ervaren. De sfeer wordt feilloos aangevoeld, of desgewenst mede bepaald, afhankelijk van de gelegenheid. Interactie is hierbij de rode draad.

Elke middag of avond is anders, mede bepaald door locatie, sfeer, plaats, tijd.

Lucien Martin weet hier feilloos op in te spelen.

De componist : improviseert en componeert ter plekke wanneer van toepassing.

Lyrische of feestelijke teksten, interactief met de mensen. Ervaring vakmanschap en een groot inlevingsvermogen zijn de ingrediënten waarover Lucien Martin beschikt.

De musicus : overziet en kiest: easy listening, jazz, ballroom, rock, evergreens, pop,

Nederlandstalig, rock & roll etc…

Het juiste volume, de juiste muziek, betrokkenheid met de mensen en het evenement zijn voor Lucien als vanzelfsprekend.

De technicus : zorgt ervoor dat het “plaatje ‘’ klopt, dat de vleugel blinkt, dat de muziek aangenaam klinkt, in het juiste volume, dat de sfeerverlichting de puntjes op de i zet.

Percussie instrumenten behoren tot de basisuitrusting en mogen ook bespeeld worden door het publiek, ( als de gelegenheid het toelaat uiteraard , en in overleg) .

Een gedegen opleiding en bezieling, houden van het vak, kwaliteit willen leveren, altijd nog willen leren, zorgt voor entertainment op hoog niveau.

Kennis, improvisatietalent en jarenlange ervaring verzekeren u van succesvol evenement.

Een solist pur sang uniek zoals geen ander.

Wilt u meer weten over Lucien Martin?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Lucien Martin is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Lucien Martin.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Lucien Martin ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Lucien Martin zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Lucien Martin

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens