Zangers

Maico

Boek Maico bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Maico bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Maico? Neem dan gerust contact met ons op.

Deze Enschedese zanger begon zijn carrière tijdens Carnaval in 2010 waarbij hij het publiek verraste met zijn geweldige zangpresetatie en goede stage performance. 

Het leven van Maico stond al van jongs af aan in het teken van Nederlandstalige muziek. Een talentenjacht, die hij won, versnelde de muzikale toekomst, inmiddels heeft Maico al vele eigen singles uitgebracht. 

‘Liefde is een virus’, ‘Zoveel moois’, ‘Jij’, ‘Zij houdt nog steeds van hem’, ‘Morgen, ‘Jij bent mijn nummer1’, ‘Ik wil weer met je dansen’, ‘Lach, leef en geniet’, ‘Je bent er één uit ’n miljoen’ worden nog veel gedraaid op de Nederlandse en Belgische radiostations. 

Maico treedt inmiddels veel op en weet overal het publiek te enthousiasmeren en aan zich te binden met zijn geweldige zangkunst en vriendelijke, spontane uitstraling. 

Een optreden van Maico bestaat uit een mix van bekende Nederlandse covers en feestnummers, afgewisseld met eigen nummers. Zo zet Maico elke feestzaal, kroeg en feesttent op z’n kop! 

Wilt u meer weten over Maico?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Maico is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Maico.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Maico ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Maico zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Maico

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens