Zangers

Mannes

Boek Mannes bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Mannes bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Mannes? Neem dan gerust contact met ons op.

Mannes is een echte Hollandse volks zanger. Geboren en getogen in Zwolle is het muziek maken hem met de paplepel ingegoten. Optreden op feesten en in café’s is zijn lust en zijn leven. Mannes is een zanger met een typisch, uit duizenden herkenbaar, warm stemgeluid. Hij is gezegend met een prachtige ‘snik’ in zijn stem. Als Mannes op het podium staat, dan straalt hij één en al gezelligheid uit.

Mannes is een artiest die op de bühne helemaal zichzelf is. Mannes acteert niet maar is puur! In 2009 gaf Mannes met een 8-koppige band een groot concert in de WZRV Hallen in Zwolle. Eén van de hoogtepunten van de avond was het duet dat Mannes zong met Marianne Weber. Mannes is een ras-artiest en een geweldige entertainer. Optredens van Mannes zijn altijd gezellig en zeker de moeite waard. Als Mannes bij u in de buurt optreedt dan moet u beslist even gaan kijken.

Mannes heeft inmiddels besloten om aan zijn carriëre een iets professionelere draai te geven.In November 2014 is zijn eerste single verschenen. “Zij draagt een ring” is een gevoelig nummer dat door Mannes op onnavolgbare wijze en met veel emotie in de stem wordt vertolkt!

Wilt u meer weten over Mannes?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Mannes is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Mannes.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Mannes ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Mannes zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Mannes

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens