Zangers

Marco de Hollander

Boek Marco de Hollander bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Marco de Hollander bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Marco de Hollander? Neem dan gerust contact met ons op.

Marco de Hollander komt uit Ter Aar. Hij is een zanger die overal waar hij optreedt voor een geweldige sfeer weet te zorgen. Marco de Hollander weet met zijn oer Hollandse repertoire het publiek “in te pakken” en voor zich te winnen. Met nummers als “Het leven is te mooi” en “Mijn Vriend” scoorde hij leuke hits.

Een optreden van Marco de Hollander is een feest der herkenning. Met een  mix van eigen hits en de grootste Hollandse meezingers zet Marco de Hollander ieder publiek op zijn kop. Wanneer er een feestgarantie zou bestaan, dan zouden wij het geven op een optreden van Marco de Hollander.

Op 1 mei 2013 kwam de single “Gooi nog een keer de glazen vol” uit, een frisse zomerse feest single geschreven door Peter van Noort (schrijver van o.a. Will Tura, Peter Beense & Willy Sommers). Marco de Hollander heeft de videoclip voor deze single opgenomen in het zonnige Turkije. Marco de Hollander stond met deze single in alle gerenommeerde Nederlandse hitlijsten.

De nieuwste single van Marco de Hollander heet “Er is een wonder geschied”. Een gezellige ‘Marco de Hollander’ plaat met een zeer aanstekelijke melodie. Ronald Moonen van Studio Difference uit Weert is verantwoordelijk voor de productie en het originele arrangement. “Er is een wonder geschied” bezit een vernieuwende sound, geïnspireerd door het Honky Tonk genre uit de jaren ’50 en ’60. De eigentijdse tekst komt uit de pen van Ton Wolter.

Met talloze singles in zijn muziekportefeuille is Marco de Hollander één van de meest gevraagde feestartiesten van Nederland.

Wilt u meer weten over Marco de Hollander?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Marco de Hollander is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Marco de Hollander.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Marco de Hollander ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Marco de Hollander zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Marco de Hollander

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens