Carnaval, Zangers

Marco Kraats

Boek Marco Kraats bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Marco Kraats bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Marco Kraats? Neem dan gerust contact met ons op.

Marco Kraats stond o.a. al op Lowlands, Dutch Valley, Snollebollekes in Concert (Gelredome), Ziggodome, FC Utrecht Stadion, Paaspop, Sneekweek en de Nijmeegse Vierdaagse. Ook zingt hij jaarlijks veel op de vakantiegebieden zoals Mallorca, Salou, Lloret de Mar, Albufeira en Gran Canaria en op de populaire wintersportbestemmingen (zoals Gerlos en Westendorf) in Oostenrijk.Met ruim 20 uitgebrachte singles is hij een bekend gezicht in het feestscircuit en draaien de meeste Feest DJ’s zijn liedjes standaard in hun set.

Marco Kraats is tijdens de Party Awards in 2014 én 2015 door collega’s en het publiek uitgeroepen tot “beste opkomende feestartiest van Nederland”. In 2019 heeft de vakjury hem uitgeroepen tot “Beste Feestartiest van Nederland”. Marco Kraats werkt sinds 2016 samen met DJ Maurice, die aan de basis stond van de Après Ski in Nederland en vele feesthits heeft gemaakt. Hij zit o.a. ook achter de succesvolle act Snollebollekes en werkte ook met o.a. Het Feestteam, Wolter Kroes, Jan Smit, Alpenzusjes, Lawineboys en Gerard Joling.

In 2015 had Marco Kraats een grote hit met de feestversie “Mag ik dan bij jou” van Claudia de Breij. Dit bleek een schot in de roos! Zijn andere liedjes als “Melken doe je zo”, “Radler is geen alcohol”, “Links rechts voor Achteren” (met Belgische TV ster Peter van de Veire en Coole Piet Diego) en “Ruitenwisser” zijn ook niet meer weg te denken uit de feesttenten.

Een optreden van Marco Kraats betekent een feestlawine van een dik half uur! Vanaf het moment dat hij in zijn blauwe pak het podium bestormt, zullen de bekende feesthits en zijn eigen liedjes de revue passeren. Dit natuurlijk met de nodige confetti, vlaggetjes, LED sticks.

Wilt u meer weten over Marco Kraats?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Marco Kraats is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Marco Kraats.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Marco Kraats ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Marco Kraats zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Marco Kraats

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens