Zangers

Marco Meesters

Boek Marco Meesters bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Marco Meesters bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Marco Meesters? Neem dan gerust contact met ons op.

Muziek is voor Marco emotie waar hij al zijn gevoelens zowel vreugde als verdriet in kwijt kan.
Niets is zo heerlijk en eerlijk als muziek.
Marco is als Zanger/tekstschrijver/componist dan ook dagelijks bezig met muziek al voor verschillende artiesten heeft Marco mogen schrijven en samen met verschillende producers heeft Marco al verschillende mooie producties tot stand gebracht waaronder Mario Veltman,Sonic Sulotion en Jurgen kuppens
Waaronder de grote hit van Charelle en Franky Falcon Verboden liefde lang op nr 1 gestaan bij diverse grote radio stations waaronder puur nl.
Ook voor Yosee heeft Marco een hit mogen schrijven die lang in Belgie op 1 stond De zon zal voor jouw weer schijnen gaan.
Menig artiest heeft zijn weg weten te vinden naar Marco,
Maar ook zelf wist Marco Meesters als artiest diverse successen te behalen. In 2012 debuteerde hij met “Kijk In De Spiegels Van Het Leven” gevolgd door singles als “Ik Ben Er Voor Jou”, “Kleine Prinses”, “Jij Liegt En Bedriegt” en “Drink Rode Wijn”. Zijn nieuwe single, het dansbare “Ik Heb Het Altijd Al Geweten” is een single met hitkansen die Marco als solo zanger steviger zal positioneren.
Zijn keuze van muziek varieert van feest tot een ballad maar ook rock & rol of een mooie evergreen behoren tot zijn repertoire.

Wilt u meer weten over Marco Meesters?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Marco Meesters is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Marco Meesters.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Marco Meesters ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Marco Meesters zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Marco Meesters

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens