One man show

Marco Verriet

Boek Marco Verriet bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Marco Verriet bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Marco Verriet? Neem dan gerust contact met ons op.

Marco brengt betaalbaar top-entertainment met de beste muziek, live zang, videobeelden en subliem licht en geluid.

Bent u op zoek naar een DJ/Entertainer en wilt u er graag een zanger bij? Marco biedt alles in één, inclusief licht, geluid én Lcd-schermen tegen een zeer aantrekkelijke prijs. De ervaring die Marco de afgelopen 20 jaar heeft opgedaan tijdens het spelen op honderden feesten door heel Nederland, is dé garantie voor een top-feest!

Dit alles maakt van hem een unieke en multi-inzetbare entertainer voor elk publiek en elke gelegenheid!

Wilt u meer weten over Marco Verriet?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Marco Verriet is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Marco Verriet.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Marco Verriet ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Marco Verriet zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Marco Verriet

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens